1 Şubat 2014 Cumartesi

Merhaba

Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir ortalarda yokum biliyorum. Facebook hesabımdan ulaşmaya çalışan arkadaşlara çok geç cevap verdiğiminde farkındayım lakin sınavlar staj falan derken ne kafa kalıyor insanda ne de vakit. Yorumlarınızı tek tek okudum bugün. Dediğim gibi bana facebook adresimden ulaşabilirsiniz. Çok fazla girmiyor olsam da, girdiğim ilk anda mesajlarınıza elimden geldiğince cevap veririm emin olun. Şimdi bu postu bile aceleyle yazıyorum. (misafirliğe geldik ve ben telefonumu şarj edicem diye bilgisayar odasına geçtim. yakalanırsam yandım ^^)
Bazı yorumları silmek zorunda kaldım çünkü ciddi anlamda hakaret içeriyordu. Bana hakaret edilmesi pek umrumda olmaz ama okuyan kişilere ya da Güney Kore'yle ciddi anlamda ilgilenen arkadaşlara laf gelmesinden haz etmiyorum açıkçası.
Bundan sonra inşallah daha bir aktif olmayı hedefliyorum. Sizleri seviyorum ^^ Ben buralarda yokken bile bloğumu terketmeyen, hatta bununla da yetinmeyip arkadaşlarına tavsiye eden bir nevi sponsorluğumu yapan arkadaşların hepsine teşekkür ederim, onları da çokçokçok seviyorum. Hatta Allah nasip ederse, İstanbul'a döndüğümde birkaçına Kore yemeği ısmarlamayı düşünüyorum. Ben yokken bile benim için bu denli uğraşan insanlara teşekkürümü en ortak noktamız olan Kore üzerinden sunmak isterim.
Ufacık not: Aman yanlış anlaşılmasın. Kimseyi ayırdığım yok. Siz isteyin, birgün İstanbul'da olanlar hepimiz toplanıp bir yerlerde oturalım konuşalım bol bol. Ben çok isterim. Hepinizi tanımak, yüzyüze konuşmak beni haliyle mutlu eder :)
SİZLERİ SEVİYORUM ^^